Posted on Nov 1, 2017 in Tidigare

Söderbönor
Agge & Annelie ställer ut akvareller, akryler och keramik. Eftersom vi båda älskar att måla människor och framförallt kvinnor så kommer det att finnas gott om söderbönor för er att titta på.

Öppettider: 3/11 kl 16-20, 4-5/11 kl 11-18, 6-8/11 kl 15-19.

Annelie Björn
”Jag har alltid tyckt om att måla och rita och när jag väntade mitt tredje barn -94 åkte jag i väg på en akvarellkurs i sköna Roslagen och blev förälskad i akvarellens härliga värld. Efter det gick jag flera kurser på folkuniversitetet i Stockholm. Jag gick även en termin på Stora Konstkursen -97 där jag kom i kontakt med andra konstformer som skulptur och grafik. Jag har sedan dess regelbundet arbetat med färg och form. Jag har under åren hittat nya sätt att utrycka mig på och jag har prövat mig fram bland olika material, lekt och mixat.

Arbetar numera deltid som undersköterska och använder min tid mer åt konsten.
Har också min egen ateljé där jag kan skapa, vilket är helt underbart och varje år i slutet av oktober så har jag en utställning med två av mina konstnärsvänner i Gamla Stan.

Håller även i egna kurser på folkkulturcentret i Hjorthagen, är man intresserad kan man kontakta mig på
5bears@telia.com, eller nå mig på tel 070-749 74 87”

Agge Ericsson
”Jag älskar att måla, helst på stora papper med mycket färg. På senare år har jag också börjat att jobba i lera. Till vardags är jag lärare i grafisk kommunikation och photoshop på KOMVUX. Jag nås på telefon 08-570 339 97.”