Posted on jul 3, 2017 in Tidigare

Bildemaker Billy Castillo
Jeg bor landlig til i idylliske Telemark i Norge og trives og har det veldig fint der. Men noen ganger må jeg ut av min boble og søke til byene for å få et annet perspektiv på livet og verden, og  derfor kommer jeg i sommer til Stockholm og Galleri Bellman for å ta inn stadens puls og energi som mat til min nye bildeserie ”Going There ”.
Historiene, bildene i serien tar utgangspunkt i min bastu og er en reise i tid og sted.
Jeg har med mitt malebord og utstyr og vil jobbe med serien i galleriet.
Kom gjerne innom for en prat og en kaffe, eller bare for se mine bilder.
Galleriet er åpent alle dager fra 1100 – 1800.
7 Juli til 3 August 2017

Jeg stiller også ut malerier fra serien ” High Tention ”.
Serigrafi fra serien ” Moonlit ”.
DAP  (Digital Art Print) fra den nye ” Going There ” serien
og Giclee fra seriene ” Lindansaren ”, ” After The Gig ” og ” As Tears Go By ”.
Velkommen!
Billy