Posted on maj 5, 2019 in Tidigare

Vernissage: 6 september kl 12-21.
Övriga öppettider: 7 september 12-19, 8 september 12-17, 9-11 september 12-19
STORT
Denna gång väljer Tomas Vagner att i första hand presentera större målningar. Ett harmoniskt samspel mellan yta och form inspirerad från naturen i jordnära färger. En serie contemporary art / abstrakta målningar med Tomas karakteristiska målarstil som tar för sig.
Min inspiration är tagen från naturen, platser jag upplevt och drömmer om. Jag planerar aldrig det färdiga resultatet – det blir vad det blir – för mig är det just friheten i den kreativa processen som är viktig, det är då det blir som bäst.
Jag är en rastlös person, positiv till och nyfiken på förändringar. Jag flyttar gärna och jag har bott vid medelhavet i Spanien, mitt i myllrande London, en stund i New York – jag älskar skogen, havet, naturen och stora städer. Kanske är nästa ställe Skåne, eller Spanien igen – den som lever får se.

Instagram: art_by_vagner
Facebook: Art By Vagner