Galleri Bellman ligger i ett 1700-talshus på Hornsgatspuckeln, mitt i Stockholms gallericentrum. Det är inarbetat och välrenommerat bland konstnärer i Stockholm och övriga Sverige. Galleriet startades 1999 av Lars Hagman och hette under 14 år Galleri Hagman. Det togs över av Mathias o Alexandra Kärnerud i maj 2013 (som väntat i åtta år på att få köpa det) och döpte om det till Galleri Bellman. Efter 1 april 2022 drivs det av Sture Hansson och Helena Oddbjörn.
Galleriet har under åren haft ca nio hundra utställningar med genomgående goda resultat och många trevliga möten.
Galleri Bellman består av två ljusa och luftiga utställningsrum, kontor, kök, toalett och rum för avställning/lunch/kontor på en sammanlagd yta på 80 kvm med en maxhöjd på 3.30 m.
Man kan med fördel vara fler utställare. 
Det är renoverat (sommaren 2022). Vi har skenor i taket med linor med krokar där du hänger tavlorna. Du får hjälp av oss om du vill.
Köket är välutrustat med kaffebryggare, varmvattenkokare, mikrovågsugn, kylskåp, uppläggningsfat, skålar och en fristående induktionsplatta med stekpanna och kastrull.
Vinglas, vaser, några kaffekoppar och vattenglas, bestick.Det finns handdukar, tvål, rengöringsartiklar, golvmopp, dammsugare, toalettpapper, stege.
Klappstolar och fällbara bord finns. Önskas många bord och stolar tar vi ut en hyra.
Två gatupratare för affischstorlek 50 x 70 cm. En rak beachflagga att ställa utanför lokalen. 
Vi har installerat kodlås och internet finns på förfrågan.
Galleriet hyrs ut veckovis. Hyran är fast – inga provisioner tillkommer om ingen annan överenskommelse görs. 
Prisuppgifter lämnas vid personlig kontakt: galleribellman@gmail.com  0708-293706

Gå gärna in på galleribellman på facebook och se utställningar.