Alexandra Stenrud, Anna Eriksson och Lotta Johnzon 2 – 8 juni

Posted on maj 1, 2023 in Tidigare

Vårt gränslösa inre rum – en utställning som visar tre konstnärers bredd i sitt intuitiva skapande. Organiska former, natur och djurens själfulla uttryck.

Alexandra Stenrud I mina målningar får jag möjlighet att uttrycka det som orden ibland inte kan. Måleriet ger mig andrum, en känsla av frid. Att vara här och nu och låta den nuvarande känslan, mina sinnen, tankar medvetna och omedvetna uppleva det skapande som sker i stunden. I denna utställning är målningarna skapade i akryl och olja med inspiration från livet, naturen, människor och inom mig själv. 
Anna Eriksson Kreativitet är livsviktigt för mig. Vare sig jag målar, skulpterar eller provar nya uttryckssätt så ger det energi och livsglädje. Jag skapar i många former men mest måleri i akryl och olja. Med åren har skapandet fått ta mer och mer plats och är idag en naturlig och helt nödvändig del av mitt liv. Med min konst vill jag förmedla budskapet att när vi gör det vi älskar, så lyfter livet!
Lotta Johnzon Att få skapa med händerna har i hela mitt liv varit en nödvändighet och med åren har det blivit mer och mer tydligt för mig hur avgörande det är för mitt välbefinnande. I skapandet kan jag andas ut och koppla bort stress och oro som ofta kan tränga sig på i vardagen. Färg, metall, trä eller lera -Vilket materialet är har inte så stor betydelse, den kreativa kraften kan ta sig uttryck på så många olika sätt. I denna utställning visar jag verk i akryl, akryl mixed media och akvarell. Här finns också ett fåtal av mina handgjorda silversmycken med.

Vernissage: Fredag 2 juni 16.00 – 20.30, Lördag – onsdag 12.00 – 19.00, Torsdag 12.00 – 15.00