Posted on maj 1, 2023 in Tidigare

Metamorfos | Amalia Rachels Första Soloutställning

Larven bygger en puppa kring sig själv och smälter samman till en slemmig gegga. Tillslut tar hon sig ut igen – totalt transformerad – som en vacker fjäril. I liknande cykler rör sig det innersta i oss människor. Ibland är vi mer eller mindre som skadedjur – äter upp andras energi och förstör det som kommer i vår väg. Ibland gömmer vi oss i täcken våta av tårar och kan inte känna oss som annat än slime…. Men varje gång kommer vi tillslut ut på andra sidan med ny visdom och en ny känsla av frihet – som pollinatörer av en bättre värld. 

Min första soloutställning någonsin är en hyllning till metamorfosen inom oss och i naturen. Det är en djupt personlig utställning där varje verk är sammanflätat med mina egna och andras andras berättelser om inre transformation. Alla tavlor har målats under en tid av stora förändringar i mitt eget liv. I varje penseldrag finns böner för alla oss som befinner sig i förändringarnas cykler (och det ser ut som att vi är många nu för tiden.

Du kommer att få se aldrig tidigare visade originalverk i akryl tillsammans med ett urval av mina digitalt målade verk. Det kommer att finnas original, fine art prints på exklusivt bambupapper och mer att köpa. 

Vernissagen: Fredag 9 juni kl 17.30 – 20.00
Övriga öppettider: Lördag – tisdag 12.00 – 18.30, Onsdag 12.00–20.00