Ann-Louise Bäckström 30 september – 4 oktober

Posted on sep 3, 2023 in Tidigare

Originalmålningar i olja

Utbildning: Autodidakt.
Född i Stockholm. Bosatt sedan 3 år tillbaka i Varberg
Har deltagit i samlingsutställningar och haft egna separatutställningar sedan 1985 i Stockholm
Teknik: Olja samt litografier.
Mina motiv hämtar jag främst från den svenska naturen, både det marina och den gröna grönskan lockar. Oftast blir det föreställande bilder, men ibland låter jag min fantasi leva ut och resultatet kan bli föreställande men inte verkligt.
Jag brukar känna mig nöjd med resultatet när jag lyckats fånga ”ljuset” det kan vara blänket i en våg eller när ljuset bryter igenom grönskan. Ljuset är viktigt för mig och jag hoppas kunna sprida det vidare genom mina målningar.
Medlem av Svenska konstnärer. Representerad på många landsting och företag

Vernissage: 30 september kl 12-16
Övriga öppettider: Lördag-söndag 12-16, Måndag – Onsdag 12-18
Kontakt: Ann-Louise Bäckström 0705 794451