Anna Bergman och Magnus Säker 21–26 maj

Posted on maj 12, 2022 in Tidigare

Anna Bergman
började måla sitt inre landskap för sex år sedan. Hennes målningar är charmiga och magiska och präglas av hennes positiva livsfilosofi: ”Always put your best foot forward. ”Hon har också skrivit böckerna ”Inte Pappas Flicka” ”CROOKS”, en roman och ”Jag och min skugga”.
Magnus Säker
Min konst kommer ifrån mitt inre lustfyllda JAG som genom åren format min konst från teckning till nutida och ohämmade skapande i färg och form. Jag målar allt mellan abstrakt och till viss del föreställande. Med de abstrakta målningarna jobbar jag ofta med djup i olika nivåer som ger en stor rymd i betraktelsen. De lite mer föreställande målningarna har alltid ett känslotema. 

VERNISSAGE:
Lördag 21 maj 12–18
ÖVRIGA ÖPPETTIDER:
Söndag – onsdag 12–16
Torsdag 11-15