Posted on apr 27, 2021 in Tidigare

Art_By_Vretinger

Öppettider:

Fredag 16-20

Lördag-söndag 12-17, Måndag-Onsdag 16-19, Torsdag 12-16

Jag har så länge jag minns varit intresserad av att skapa. För mig handlar konst om att en känsla ska få uttrycka sig. En känsla i kropp och sinne eller en idé om hur något kanske kan gestaltas. Allt som oftast landar jag i motiv som inte direkt föreställer något självklart. Det är betraktaren som sitter med facit. Och att konst FÅR vara konstIGT är viktigt för mig. Jag målar på uppspänd canvasduk eller på grov papp, som en poster (original, ej tryck).

Mitt önskemål är att en dag få äga en ateljé där jag kan skapa och livnära mig på min konst. 

Varmt välkommen in på vernissage, men har du inte möjlighet pga rådande pandemi? Besök då gärna Instagram/Facebook @art_by_vretinger

Hemsidan: www.artbyvretinger.se

Mail: info@artbyvretinger.se