Posted on maj 12, 2022 in Tidigare

Marie-Louise Ljungberg målar både i olja och akryl. Min inspiration hämtar jag företrädesvis från kust och hav, men även andra miljöer som jag bär med mig från olika resor. I min konst ligger mycket glädje och tacksamhet mot livet. Bilderna utrycker en känsla där intryck blir till uttryck. Är medlem sedan flera år i Svenska Konstnärsförbundet.
Kjell Viklund har fotograferat i över trettio år och inriktningen har mer blivit mot djur och natur. Jag är medlem i fotoklubbarna Biofoto och Stockholms fotoklubb. Under åren har jag deltagit i flera fotokurser, t.ex. naturfotografering och djurfotografering. Jag har under de senaste åren gjort resor till bl.a. till Brasilien, Sydafrika, Ungern, Finland och Norge. Bilderna på utställningen är främst från resorna till Finland och Ungern under förra året.

VERNISSAGE:
Fredag 27 maj 16-20
ÖVRIGA ÖPPETTIDER:
Lördag och Söndag 11-16
Måndag-Onsdag 12-18
Torsdag kl.12-15
Varmt välkomna!